På måndag ger MusikSpakarna en allsångskonsert på Karolinen i Dals Rostock.
På måndag ger MusikSpakarna en allsångskonsert på Karolinen i Dals Rostock. Bild: Karin Danielsson

Allsångskonsert på Karolinen med MusikSkaparna

På måndag 13 maj ger MusikSkaparna en allsångskonsert på Karolinen i Dals Rostock. Det är första gången som MusikSkaparna ger sin vårkonsert här, anledningen är en del av Kulturbruket på Dals breddade satsning.

ANNONS
|

– Kulturbruket på Dal vill göra kultur tillgängligt för alla, på alla sätt vi kan. Att spela på fler scener och fler orter i Dalsland, är en del av det, säger kultursamordnare Nina Olsson.

MusikSkaparna är en grupp som består av personer med någon form av funktionsnedsättning. En gång i veckan träffas de för att sjunga och spela tillsammans. På höstterminen brukar repetitionerna resultera i en show fylld av musikaliska nummer.

Nu i maj presenterar de en allsångskonsert där även publiken bjuds in att delta i sången. Gruppen leds av Camilla Berglöv-Hermansson och verksamheten finansieras av Kulturbruket på Dal.

Samarbete med KRAFTEN

MusikSkaparnas konsert är ett samarbete med föreningen KRAFTEN Dals Rostock som har hand om caféet i den nyrenoverade lokalen på Karolinen. För här finns numera ett café, ett bibliotek och möjligheter för mindre evenemang.

Det är alltså begränsat antal platser och för en garanterad plats rekommenderas att föranmäla sig till Kulturbruket på Dal

Arrangör är Kulturbruket på Dal.